Svatební blog

Westernové překvapení

Westernové překvapení

Na scéně se objeví krásná žena. Všechno rázem utichne. Klapot koňských kopyt doprovází živá hudba. Ona sedí na koňském hřbetě. V bílých šatech a džínové bundě se z usmívá na svého milovaného. Jsou spolu už 20 let a teď si plní dávný sen. Svatba ve westernovém stylu je obnovením jejich manželského slibu.

V dnešní době mají snoubenci při plánování svatby naprosto volnou ruku. Dříve tomu tak nebylo. Jana s Martinem si chtěli splnit dávný sen. Pro hosty narozeninové oslavy připravili pořádné překvapení – utajenou svatbu.

Jsme v penzionu uprostřed polí a luk. Široko daleko žádná civilizace. Téměř jako na divokém západě. Blízký rybník s molem, skrytý pohledu zvědavců, je ideálním místem k umístění slavobrány. Přijíždějící hosté jsou přesvědčení, že je čeká oslava narozenin. Nikdo netuší, jaké překvapení přijde.

Po oficiální části narozenin hosté shání oslavenkyni. Je pryč i s manželem. Pod záminkou narozeninové hry vedeme hosty k připravenému obřadnímu místu.

U břehu rybníka čeká pravý cowboy. Kolty má proklatě nízko u pasu.

Hosté začínají tušit, jaké překvapení si pro ně manželé připravili. Ten největší šok ale teprve přijde.

Slova úžasu a překvapení zčistajasna prořízne zvuk houslí a kytary.

Všechno ztichne. V dálce je slyšet klapání koňských kopyt. Přijíždí krásná žena v bílých šatech a džínové bundě. Z koňského hřbetu se krátce usměje na oněmělé hosty. Její oči už patří jinému. Dívá se na svého milovaného manžela. Vezme ji do náručí a pomůže jí dolů z koně. Stojí po boku jeden druhému. Drží se za ruce. Stejně jako posledních 20 let.

Spolu s hosty si poslouchají slavnostní řeč. Ujal se jí jejich dlouholetý přítel. Mluví o krásném jejich manželství a vzájemné opoře i v těžkých chvílích. Jako jediný z hostů věděl, co se bude dít a nezapomněl manželům poděkovat za projevenou důvěru.

Ženich pomáhá své milované zpátky do sedla, sám si osedlá druhého koně. Ozývá se potlesk. Ani jedno oko nezůstane suché.

Opět se rozezní tóny houslí a kytary. Společně odjíždí směrem k penzionu a za nimi odchází, teď už svatební hosté.

Může to znít jako pohádka a pro naše manželé to jistě pohádka byla. Byl to jejich splněný sen.

 

Proč si nás vybrat?

Uspořádáme vám jedinečnou svatbu snů. Kdekoliv. A kdykoliv.

Profesionalita

Individuální přístup

Spolehlivost, flexibilita

Spolehlivost, flexibilita
Otevřít WhatsApp
Potřebujete poradit?
Dobrý den, jak můžeme pomoci?